Op zoek naar een ervaren tegelzetter?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Werkwijze

Contact en kennismaking

Allereerst maak ik graag samen kennis. Zodat ik precies weet wat je wensen zijn voor de klus die je in gedachten hebt. Duidelijkheid vooraf, zorgt voor tevredenheid achteraf. Om een afspraak te maken kun je contact opnemen via het contactformulier of even bellen op het nummer 06-54311036. Het streven is om binnen 2 á 3 werkdagen samen contact te hebben.

Tijdens dit contact bespreken we de wensen en mogelijkheden, daarbij geef ik je deskundig advies. We zetten we alles op een rijtje en maken we concrete en duidelijke afspraken. Vervolgens krijg je een complete offerte.

Offerte

Zodra alle wensen en mogelijkheden in beeld zijn gebracht ontvang je een vrijblijvende offerte op maat. De offerte biedt duidelijkheid over de werkzaamheden en de kosten. Vervolgens krijgt u nog de gelegenheid om vragen te stellen over de offerte.

Plaatsen van de tegels

Zodra je akkoord bent met de offerte ga ik volgens de gemaakte afspraken aan de slag met het project. Kwaliteit staat voorop en kun je daarom ook verwachten.

Vanzelfsprekend wordt er rekening gehouden met eventuele andere bedrijven die in de woning aan het werk zijn. In overleg stemmen we af wanneer de werkzaamheden starten.

Afwerking van het project

Zoals eerder aangegeven staat kwaliteit voorop en de afwerking van een project draagt daar aan bij. De afwerking wordt met zorg en tot in detail gedaan.

Garantie

Standaard krijg je X jaar garantie op het tegelwerk. Dit komt voort uit de kwaliteit die geleverd wordt. Mochten er in die tijd gebreken zijn, neem dan contact op.

Vraag een offerte aan

Geef hierbij het volgende aan:

  •  Welke ruimte(n) het betreft: badkamer, keuken, vloer, toilet of terras
  • De oppervlakte in m²
  • De tegelsoort (indien bekend)
  • Enige overige informatie die kan helpen bij het opmaken van de voordeligste prijs